De zomer brengt niet alleen zonneschijn en warme dagen met zich mee, maar ook een smakelijke traditie waar we elk jaar weer naar uitkijken: de komst van de Hollandse Nieuwe! Normaal gesproken wordt deze verrukkelijke vis al in het voorjaar verwacht, maar dit jaar hebben we iets meer geduld moeten hebben. Waarom? De koude temperatuur van het zeewater en de te magere haring hebben ervoor gezorgd dat de Hollandse Nieuwe dit jaar iets later verkrijgbaar is. Maar goed nieuws: vanaf 23 juni kunnen haringliefhebbers hun hart ophalen bij Visspecialist André, waar de Hollandse Nieuwe eindelijk te koop zal zijn.

Dit jaar was het wachten langer dan normaal, maar dat maakt de komst van de Hollandse Nieuwe des te specialer. De koude zeewatertemperatuur speelde een rol bij de vertraging van het haringseizoen. Het zeewater moet namelijk een bepaalde temperatuur bereiken voordat de haring kan groeien en rijpen. Daarnaast waren de haringen ook wat aan de magere kant. Wat betekent dat? Nou, dat de visjes wat minder vet waren en daardoor nog niet helemaal de gewenste smaak hadden.

En waar kun je nu beter terecht voor deze smaakvolle traktatie dan bij Visspecialist André? Met zijn jarenlange ervaring en toewijding zorgt hij ervoor dat de nieuwe Haring bij hem in de kraam een ware traktatie is.

Dus markeer je agenda en bereid je voor op een onvergetelijk smaakfestijn! Vanaf 23 juni is de Hollandse Nieuwe bij ons verkrijgbaar!